Ett annat ögonblick

Dag 9

Laddar inför att åka ner

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men ett ögonblick som jag minns tydligt är när vi åkte offpist förra året i Schladming, Österrike.

Alla ungdomar, sportiga vuxna och blivande skidlärare samlades mitt på dagen på den högsta punkt som lifterna kunde ta en till. Där tog vi av oss skidorna, slängde upp dom på ryggen och började gå/klättra. Det var halt och det var stundvis väldigt brant. Vi gick säkert minst en halvtimme, svetten bara rann och alla var nästan helt utmattade när vi kom upp.

Tyvärr kunde vi inte gå exakt hela vägen för snön högst upp var inte så säker att gå på. Men vi var ändå bara kanske 20 meter från toppen så det gjorde inte så mycket.

Alla bara la sig i snön och hämtade andan. Efter någon minut var det dags. En ledare åkte först och sen åkte vi ner en och en. Shit vilken känsla det var. Att bara kunna glida fram över orörd mark. Det kändes som om vi åkte i en skidkatalog, helt perfekt. När vi kom ner kunde vi alla konstatera att det var värt den långa vandringen.



Svenska


Sitter och jobbar med ett svenska projekt som handlar om tonåringar. Riktigt kul faktiskt. Håller på att göra ett tonårskollage just nu och så här ser det ut en så länge. Ska fortsätta att jobba ett tag till och sen ska jag nog ta mig en liten fika paus innan jag ger mig på att försöka att bada hunden. Haha han kommer bli glad..



Mina drömmar

Det här blir nog väldigt svårt att skriva om eftersom jag inte har några särskilda drömmar tror jag.
Jag vill iallfall gå på universitetet och sedan jobba med något kul & resa mycket! Tänk vad mycket man kan se i världen. Vill så gärna se allt! och fota det!

Men en dröm jag haft sedan jag var jätteliten är att åka till Afrika. Inte på en charter-ort, utan mitt ute i någon by med befolkningen, bo där i hyddor, åka på safari mm. Det är nog min dröm! :) När vi var i Spanien, Puerto Banus som ligger väldigt nära Afrika kunde man se berg/klippor som låg i Afrika. Det var så coolt. Stod där och glodde i evigheter haha :D

Kolla på den här muskvideon! När dom står o sjunger på 1.03. Den känslan vill jag få nån gång ;)


dagen


Mina nya örhängen

Hittade ett gammalt häfte med gamla anteckningar  och jag kanske publicerar lite av innehållet imorgon ;)

Idag var det PISA undersökning. Gick väl helt okej antar jag, inte för att resultatet kommer göra nån skillnad för min del. Vi fick i varje fall en påse med lite frukt, godis och en dricka. Sen så fick vi sluta nästan två timmar tidigare än en vanlig dag så det var helt OK.

Efter skolan så var det ridning och sen desperate <3

..Min dator är fortfarande saknad..


Denna nya lampa kläder nu mitt tak


Bigbrother

Me right noow :)

 

Idag var jag ner till guldsmeden och skaffade nytt batteri till min klocka och skaffade ett par örhängen.
Sen försökte jag mej på att laga middag. Höll på i en evighet och det gick verkligen inte! Resultatet blev lins-smet med ris och chilisås. Usch! Nu kollar jag lite på BB och ska snart gå och sova. 

Imorgon ska jag under dagen vara med i nån PISA undersökning. Verkar lite konstigt och jag kommer säkert glömma bort det och åka till skolan istället.. Men men vi slutar lite tidigare och jag har hört något om att vi ska få godis och frukt så det funkar väl ;)




Tävlingslåtar

Hej!

Igår bestämdes låtarna till tävlingen. Jag, Anna och Astrid tog fram förslagen i lördags och sen röstade laget igår :)

Lag blå
Hopp:
Tumbling:  (vänta 8 sekunder)

Lag vit
Hopp:
Tumbling:

(vi åker med 2 lag eftersom vi är ganska många)



Skor


Hittade ett gäng snygga skor på brandos. Riktigt sugen på att beställa hem ett par eller två :) Är förövrigt även väldigt sugen på att beställa hem lite kläder. Får väl kolla lite vad som rymms i min budget haha.


















Ett ögonblick

Dag 6.

Kom direkt att tänka på när vi var i Umeå och tävlade. Helt underbar helg var det! Vi var så taggade & hade världens bästa lag! Det var våran första "stora" tävling eftersom det var riks. Vi körde alla varv + friståendet på lördagen och vi var bara glada att vi hade kvalat oss dit, så vi hade inte några förhoppningar på att gå vidare till finalen.

Vi satt på golvet, höll varandras händer & tummarna! :) Tror ni inte dom ropar upp GF UPPSALAFLICKORNA!? VI var så jäkla glada! ALLA grät haha :) Vi gick vidare till finalen + så skulle vi få göra allt en gång till! :D

Dan efter gick det minst lika bra och vi VANN! Så sjuuukt kul var det. Glömmer aldrig den helgen :)




Sunday



Skit synd att solsidan har slutat, man kan väl inte få allt här i livet. Såg på Fenomen i alla fall och visst var det väl häftigt? Alla kanske inte var jätte bra men vissa kunde sina saker hahah :) Mamma och jag satt hemma och försökte och få våra trasiga klockor att vakna till liv - utan resultat! Hmm vet i alla fall att den ena saknade batteri så det var väl kanske inte så konstigt.

Dagen har varit lugn. Har gått upp ganska tidigt, läst en bok som inte vill bli läst, annordnat ett eget gympa pass och gömt mig för små barn. Visst kan de vara söta men ack så otäcka....


Ojuste, imorgon blir det sovmorgon för min del - skönt! Ska till köpiing


NORGE





Hos JOSSAN

Hej!

Är hemma hos Jossan nu med Jossan, Sara, Maria, Hedvig & Steffi fast hon gick nyss. Vi har ätit tacos, pratat mm :D

Jättekul!

Jag och Jossan.


Muffinsbakning och film

Här kommer lite bilder från idag. Tack för en rolig kväll tjejer :)<3


Bakning på G


Vackra!


Gott!


Hmm vad hände här?


fokuserad chey ;)


Fin bild att avsluta med hihi :)



tacos



Mysig fredagskväll rundas av med tacos och Let's dance. Båda paren dansade verkligen jätte bra men jag hejar nog på Jessica. Shit asså vad hon har utvecklats i programmet. Från början tyckte jag hon kunde åka ut och nu är hon en vinnarkandidat. Inte illa!

Lägger upp lite bilder från idag i ett annat inlägg lite senare ;)




Finfredag

Dag 5

Usch på kvalitén :(

Johanna och jag har börjat köra med fin fredagar. Då klär man upp sig lite extra ;)
något alla borde göra faktiskt tycker jag! (y'  :)

Idag blev det att ha på sig en klänning från nån liten affär i örebro (vikket minne man har)
Skärp från mormor och strumpbyxor från HM, typ.


Datum att se fram emot!

Hej,

Här kommer en liten lista på datum jag ser fram emot! :)

1-3 april då är det tävling i Göteborg som gäller, är inte lika taggad som när vi åkte till Umeå men det ska fortfarande bli skitkul!
21-28 april Spaanien! längtar :D
16 september Melissa Horn släpper sitt tredje album!! wiiiiiiiiii
7 december Melissa Horn konsert i UPPSALA!!!!!!!!!!!!!!

Biljetter släpps imorn kl 10.00. Gissa vem som ska köpa?



Min bästavän

Jag har flera bästavänner. Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder istället för att skriva. :) Det blir ju trevligt?

Maja.


Sara


Lovisa


Molly


Aramis


Och så Michan, men hittade tyvär ingen bild. Lägger upp en lite senare! :)

Min bästa vän

Dag 4

Slänger upp några bilder på mina närmaste vänner som man alltid har kul med :D <3


Johanna, Jag, Hanna, Lovisa
Jag, Johanna, Hanna, Bea, Lovisa och Sara
Caroline och jag


Sista bilden måsten man ju bara älska :)<3


Min dag

Dag 3


Helt onödig text hahah ;)

Det hela började med att min väckarklocka ringde. Jag gick upp, åt frukost, gjorde i ordning mig och hoppade på cykeln och trampade iväg mot skolan.

Onsdag, dagen mitt i veckan, känns alltid tuff. Det är vår längsta skoldag fylld med tonvis av lektioner. Men idag flöt det på ganska smidigt. På onsdagshålet blev det att köpa glass, gott!

Efter skolan bar det av till musikskolan där det visade sig att min piano var inställd. Mötte upp Lovisa på stan och så började vi knacka dörr. Båda kände ett starkt obehag över att knacka på hos okända människor och fråga efter deras pengar. Man vet ju själv hur irriterad man blir på försäljare. Men vi kämpade oss igenom det hela och i slutändan lyckades vi faktiskt sälja ett antal lotter.

Sen trampade jag hem igen och det var dags att slå sig ner vid middagsbordet. Mat är alltid gott och just idag var jag väldigt hungrig.

Nu sitter jag med datorn framför mig och TV:n påslagen. Ska försöka fixa i ordning lite skolarbeten och planera helgen.




Bild från Åre

Gilla min Michael Jackson-näsa! ;)



Det här åt jag idag

Glömde helt bort att fota det jag åt med kan skriva upp :)

Macka med ost och gurka. Mjölk. Blodpudding. Morötter. Vatten. Godis. Riskakor. Kyckling med ris. Grönsaker. Chips. Coca ColaYoghurt.


Det här åt jag idag

Dag 2

Hmm vet inte om det är så intressant för er att veta egentligen men här kommer det :) Började dagen med knäckebrödsmacka. Sen skollunch, panpizza till mellis och gryta till middag. Nu ska jag ta en banan men den kommer tyvärr inte med på bild. Jag är ledsen!







oopss....

En sak jag glömde att berätta om mig själv i förra inlägget är att jag är otroligt klumpig. Var värre när jag var yngre men det är fortfarande ganska jobbigt. Har för vana att tappa saker, slå i huvudet eller springa in i saker.

Igår kväll var olyckan framme. Min kära macbook for i golvet. Visst levde den efteråt men ena gångjärnet är deformerat så det blev att lämna in den för lagning. Skönt att skolan står för kostnaden men det kommer i alla fall ta minst en vecka innan jag får tillbaka den. Hur ska jag klara mig utan den en hel vecka? Kände mig helt handikappad idag. Kommer ju verkligen hamna efter med allt skolarbete :P


 



Converse + Torrshampoo

Hej!

Köpte ett par svarta Converse och ett torrshampoo igår :)
Conversen är från SkoAugust och torrshampoot från en frisör.








Åk på språkresa till England!

Hej!

Idag i skolan kom Molly tillbaka från Ramundberget och hon hade inte sett min nya frilla! Haha, hon & Sofia tyckte jag såg ut som en som gjorde reklam för STS Språkresor i England. + Så höll jag en pärm och penna så allt passade in.

Så vi tog ett kort. Åk på Språkresa till England!



Om mig

Dag 1.



Vet inte hur jag ska börja det här, och det kommer bli väldigt svårt att skriva det här men men.. Jag heter Caroline, är 14 år. Fyller 15 den 2 september :) Bor med mina föräldrar + hund.

På fritiden rider jag, tränar gymnastik och är med vänner! Tyvärr måste jag också säga att en del av fritiden går åt till plugg.. I skolan så är mitt bästa ämne Spanska och sämsta Fysik.

Jag älskar musik och skulle gärna jobba med det när jag blir äldre. Har spelat fiol i 9 år och sjungit i flera år också :)
Och jag går i idrottsklass, hehe det är så kul! :)

På vintern åker jag och min familj mycket skidor och jag har funderat på skidgymnasium.

Jag vill JÄTTE gärna kunna franska & Mina favoritfilmer är White Chicks & The Eye. Sommaren spenderas helst på Gotland eller i Spanien.

Det var lite kort om mig :) Måste hinna publicera det här innan nästa dag, haha.
Kom inte på så mycket mer om mig. Skulle väl beskriva mig som en glad & snäll person!

Juste sen kan jag ju skriva att jag HATAR djurplågeri!


Det här är jag

Dag 1


Vet inte riktigt vad jag ska säga om mig själv. Jag heter Maja, är 16 år och bor i den lilla staden Arboga som typ ligger mellan Örebro och Västerås. Jag bor i ett hus med mina föräldrar och två hundar.

På fritiden rider jag, spelar piano och umgås med familj och vänner. Jag ett gäng superfina vänner som man alltid har kul med :)<3 På vintern älskar jag att åka skidor och det brukar i alla fall bli en vecka i någon skidort.

Jag gillar verkligen att resa och upptäcka nya platser. 2011 är dessa resor inplanerade:
Italien, Norge, Barcelona, Paris, England och eventuellt Mallorca :)

5 kul fakta:
  1. Jag gillar att sjunga i skidliften
  2. Jag tycker det är kul att planera
  3. Min handstil är hemsk
  4. När jag var liten var jag alltid rädd för att bli mördad när jag sov.
  5. Jag är hyfsat känslig och har lätt för att gråta till sorgliga filmer haha

15 dagar.

Nu kör vi samma lista som resten av svenska befolkningen! Men. Lite ändringar mm.
Ni ser här på listan vem som kommer skriva om vad.

Vi börjar imorgon!

Dag 01 – Presentera mig själv C M
Dag 02 – Det här åt jag i dag C M
Dag 03 – Min dag M
Dag 04 – Min bästa vän C M
Dag 05 – Det här hade jag på mig i dag M
Dag 06 – Ett ögonblick C
Dag 07 – I min handväska C
Dag 08 – Mina drömmar C
Dag 09 – Ett annat ögonblick M
Dag 10 – Det här saknar jag C M
Dag 11 – Mitt favoritprogram C M
Dag 12 - Mina husdjur M
Dag 13 - Min musiklista M C
Dag 14 - Länder jag har besökt M C
Dag 15 - Min favoritplats C


Så här kan det se ut när det finns mat framme..



agility & bakning



Rätt så lugn dag idag. Har varit några timmar på agilitybanan i kungsör med hundarna på morgonen.
Riktigt roligt, hundarna var jätte duktiga och mio lärde sig tunneln :)

Har även hunnit med att baka en sats med snoddas till spanskan imorgon. Har lyckats glömma det några gånger men nu ska det bli skärpning med det.

Senare blir det att kolla film med bror och göra klart matteläxan. Hoppas ni alla har haft en bra helg ;) <3











Musiktips

Van Morrison - Brown Eyed Girl

Gyllene Tider - Kung Av Sand

Lebo M - Circle Of Life

Akon - Of Africa 

 

200!!

Detta blir inlägg nr 200! :D

Woohoo! Inte illa va?

Bilder från Italien


Här kommer äntligen några bilder från Italien resan :) Älskar att vi har en bred design nu så man får plats med stoora bilder, hahah dock är väl kanske inte kvalitén på dessa bilder alldeles perfekt för de är tagna med lilla kameran men ändå, vilken skillnad! :)

Beställning från Forever21

Hej,
Nu tänkte jag visa det jag beställde från forever21.

Randing, fin tröja! :)


Vit skjorta!


Blus med mönster!


Är jättenöjd med mina köp!

Nicke Borg - Leaving Home

Underbar låt!



Bakning

Hej!

Igår bakade jag med Sara och här har ni lite bilder.








Fixat och klart!

Nu är designen uppe! Bakgrunden är fortfarande lite osäker.. Men denn får vi ha tills vidare.

Vi ville ha designen bredare så vi kunde ha större bilder mm. Så det är bra! + Så blir man lite mer peppad att skriva när det är lite omväxling på bloggen.

Så vad tycker ni, läsare?

(Nya skyltar ska komma upp också)

/ M&C

Ny design!

Nu kommer den nya designen upp om några minuter!! Spännande...

/ Maja & Carro

städning

Före:

Efter:

 

Random

Hejhej.
Lite seg update, men vem bryr sig? Kommer mer imorn ;) men kan ju berätta att snart kommer en helt ny sprillans design som jag jobbat på ett tag, så det blir nice! Är ganska glad idag, för har fått reda på en god nyhet om en person :D men men.. Hörs imorn,
Nattiiiii

Aramis +plugg

Hej!
Idag har jag varit hemma hos Aramis hela dagen. Vi har pluggat, ätit och lite av varje :) kul! Men mest pluggade vi inför spanskaprovet imorn. Det ska nog gå bra ;) ska sova nu godnatt! Lägger in en bild från idag.

Vad kan detta vara? :)

I'm not calling for a second chance


Åh älskade Desperate hade säsongspremiär i dag, vilken lycka!! :D Det är verkligen helt underbart och man blir alltid på så bra humör när man vet att det är tisdag :)

Efter skolan blev det en sväng på konsum och sen bar det av till ridningen. Nu på kvällen har jag pluggat på Kemin och jag kan det jag kan och det jag inte kan, det kan jag inte helt enkelt. Får hoppas på rätt frågor i morgon ;)



Dagen rundades av med äppelbitar och ljuva toner från James Blunt och Placebo<3



Spännande...



Bakning

Hej.
Första skoldagen på 3 veckor. Ni skulle fatta min känsla imorse när alarmet ringde 07.00, jag gick upp och kollade ut genom fönstret. Såg bara regn, slask och grått!

Sen har jag varit på stan med Sara och nu har vi kommit på att vi ska baka muffins, chokladrutor, m.m och sedan sälja! Bra va? :D




vego.



Just nu är det min tur att laga vegetariskt denna vecka så jag försöker mig på att laga röd linssoppa med makaroner. Ett recept jag hittade på en jätte fin blogg jag följer. Ser väl kanske inte så lovande ut just nu men vi får väl se ;)


En till :-)




Det här stod på kylskåpsdörren när jag kom hem. Vilken lycka!

Har pluggat på med Kemin inför nationella på onsdag och det känns trots allt lite bättre. Vi får väl hoppas på det bästa. Ska strax börja laga lite mat.



söndag

 

 

 

 










Blev en ganska lugn hemma-dag idag. Inte gjort så mycket ordentligt som jag kanske hade planerat men jag har verkligen varit jätte trött hela dagen. Det blev i alla fall en långpromenad med hundarna och en del plugg :)


Reservado!

Nu var resan till Spanien bokad! Riktigt nice! :D
Längtar! Vet inte hur varmt det är, men vi ska ju till Spaniens varmaste stad så det lär nog bli skönt. :) Vi ska umgås med familjen vi känner där m.m. Sen även sol och bad i deras pool såklart! :D
Happyyy!!

Melodifestivalen

Nu är det dags att kolla melodifestival finalen här hemma. Tyvärr är det ingen låt som jag tycker är super bra men ikväll hejjar jag ändå på Eric Saade.

Han ser jätte söt ut och har bra dansnummer, låten är helt okej. Ingen låt jag skulle lyssna så mycket på annars men nog är den allt lite svängig ;)


Bilder från promenad

Hej. Tog en promenad med Ivano idag och tog samtidigt lite kort. :)










12 mars

Hej.
Igår klippte jag mig! Toppning 7-8 cm och snelugg! blev jättenöjd! precis som jag ville ha det!
kan visa bild sen, har just nu bara en webcam bild hehe.

dagens planer:
kvällsfodring
middag

Sen vet jag inte. kanske fota, åka till gränby centrum...

slänger in en bild från grekland!


Längtar till sommaren, nu när skidsäsongen är över för min del :/ men över påsk så åker vi troligtvs till Spanien så det blir ju toppen! :)

FRiday

Efter skolan gick jag med några vänner och fikade på cafe Saga. Sen hem och äta thaimat och kolla på Let's Dance. Mysig avslutning på skolveckan!

Just nu sitter jag och jobbar med ett arbete till hemkunskapen som tydligen skulle varit inlämnat idag. Bra att man har koll :)

3 bilder från grekland!







Fattar inte varför bilderna blir suddiga varje gång jag lägger upp dom :/
Men älskar dom ändå! :)

DE E OKEJ



Bara för att jag känner mig kreativ

Ibland får jag verkligen såna där ryck att jag verkligen vill göra något. Kan vara att ställa sig och baka klockan 10 på kvällen. Nu var det att rita :)

Ska jobba lite mer på den här bilden med skugga och färg och sen blir det nog att plugga lite.


M. Horn




Vi  talar  sällan  högt  om  våran  framtid

vi  talar  aldrig  högt  om  det  vi  har

dina  drömmar  blir  allt  svårare  att  se  nu

och  mina  finns  snart  inte  längre  kvar






Duk

Såg en klänning när jag kollade på Forever21's hemsida. Det såg ut som en duk.

HAHAHHAHA Vem vill se ut som en duk?
Annars var den ganska söt. Förutom att den såg ut som en duk.



På tal om det...

Min nya ringsignal ni vet..

Det hände en lite mindre rolig grej idag.. Satt på konfirmationsträffen, prästen/ledaren pratade, det var tystnad. Sen.. LALALALALALALALALALALALALALALALALA!

Körde den här "Ojj ojj vems telefon var det?" *kollar omkring*. Den gick inte hem.

fettisdagen





Idag är det semmeldagen ifall någon missat det ;) En dag jag gillar ganska mycket faktiskt. Blev dock bara en semla för min del, osäker på om magen klarat fler. Men gott var det i alla fall.

Idag hade jag tänkt åka och rida som vilken tisdag som helst. Helt färdigklädd sitter jag och väntar på att Madde ska komma. Hmm varför är hon så sen? Går till henne och knackar på, ingen hemma. Hmm konstigt. Sen slår det mig ju att det var inställt den här veckan. Lagom dum man känner sig hahah :)


Ny ringsignal!

Ville bara säga att jag har en ny ringsignal! Gissa vilken? Jo, solsidan-låten! Erkänn, liiite avundsjuka?





skolavslutnings klänning



Sitter och kollar lite på avslutningsklänningar. Hittade denna ursöta klänning. Kanske skulle det kunna vara något. Vet inte vilken färg jag gillar bäst. Den vita kanske :) Suugen på att beställa hem den nu! Får ta ett snack med mamma ikväll ;)

Nu blir det att plugga fysik till provet imorgon, känns helt okej. Blev att jag ställde in ridningen idag. Lite synd men jag har precis börjat äta igen så jag är väldigt svag i kroppen. Håller tummarna för att jag kan rida imorgon :)


melissa horn

Bonjour, sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik <3<3<3<3<3 fantastiskt!
imorn börjar nästa PRAO. Nice, kan gå upp 8 och slipper dessa JÄVLANS bussar! så fckking awesome :D

Melissa Horn - Hur ska det gå?
Melissa Horn - Falla Fritt
dör lite bara.

hemma

Kom hem för en timme sedan och har sedan dess hunnit duscha och packa upp lite. Har haft en jätte fin vecka som jag gärna berättar lite mer om senare.
Ska lägga in alla bilder och kanske försöka redigera lite ;)

Mådde inte helt på topp sista dagarna men bussresan hem gick i alla fall bra. Inte så kul om man mår dåligt och måste sitta i en buss i över 30 timmar(!)

Ojoj inte alla som går ner några kilo på semestern :P Fast det är kanske inte direkt något att hurra över..

Bild från en promenad i grannbyn Pozza di Fassa. Hmm kommer knappt ihåg när vi var där... Var nog igår om jag minns det rätt :O


Forever21

Hej!

Ska skicka en beställning på kläder från Forever 21! Jättefina kläder och nu när dom skickar från UK är det inte så dyrt med frakt.


Har gjort iordning en kundvagn med lite kläder, men nu står det mellan 2 tröjor.

Så  någon av dessa blir det. Dom andra kläderna får ni se när jag får hem dom :)



Melodifestivalen

Hej!

Såg ni melodifestivalen igår? Jag gjorde! Älskar melodifestivalen och har kollat varje år! :D
Tyckte de som gick till final igår var bra! Men jag gillade Loreen också.

Ofta har det alltid varit att melodifestivalens låtar vart en skam, men inte i år. Finns flera bra!
Om vi ska klara oss i Eurovision måste nog The Moniker, Sara Varga eller Swingfly vinna!






Lördag

Hej!

Denna lördag var min första lediga lördag på typ ett år. SKÖNT! Älskar dagar när man inte gör nåt.
Sov till halv 12. Hade en konstig dröm.

Var på Arlanda som såg ut som kabinbanan i Åre, Skulle till England med Sara, Glömde resväska och pass hemma, Skulle åka tåg hem och hämta från London(?) på 5 minuter, Åkte skidor, Fick staven i halsen, Vaknade.

Sen har jag kollat på VM, skrivit på min musik-uppsats (sen den med heheh) & kollat på kläder på internet.

Melissa Horn!

Lyssna på albumet "Säg ingenting till mig". Ni kommer inte ångra er! :D


Lejonkungen

Hej!
Jag älskar Disney-filmer och av alla så är Lejonkungen min favorit. Den här låten tycker jag är den bästa av låtarna i filmen, verkligen ÄLSKAR den. När dom visar upp Simba! :)


Easy A

Hej!
Såg nyss filmen Easy A. Den var bra och underhållande, haha. Klassisk High-school film. ;)

Eng-Recension

Hej!

Har precis skrivit klart min recension av filmen Psycho. Var sjuk den veckan den skulle in, och sedan glömde jag hehe. Men nu är jag klar! :)




Italiien

Hej
Bloggar från hotelldatorn just nu :) Har haft fullt upp hela tiden. Har forsökt tagit lite kort som jag kanske kan lägga in en annan gång. Backarna här är verkligen asfina <3
Vi ett gäng ungdomar som håller ihop lite och vi har jätte kul. Igar var vi till Canazei (en stad lite längre bort) på party. Vi drog verkligen igång stället om man säger så. De forsökte stoppa oss sen nar vi skulle gå sen hahah  ;)
Nu ska jag snart gå upp till mitt rum. Hoppas ni har det bra hemma <3

4H-ledarutmaning

Hej!

Jag är ju med i 4H och rider där osv. :) Och nu är det en tävling i hela Sveriges 4H som heter 4H-ledarutmaningen. Det finns tre utmaningar.

Godislöftet
Nikotinlöftet
Fot-utmaningen

Jag ska självklart vara med och funderar på godislöftet. Eller fot-utmaningen. Sedan bloggar man om hur det går på www.4hledarutmaningen.wordpress.com.

Man sätter upp mål själv m.m.
Dom som känner mig vet nog att jag äter godis för ofta. Har sötsug every single day haha.

Mitt mål nummer 1 är att istället för att köpa godis, att göra/köpa en smoothie. :) Gott och nyttigt. Bra va?

Och om jag tar fot-utmaningen hade jag tänkt att få bättre kondis. Typ springa minst en gång i veckan.
Hade tänkt att ta båda utmaningarna för mig själv, men en som jag skriver om.
 
Kommer ju blogga här också hur det går!






Byebye!


Hunddagis

Hej!

Kass uppdatering, jag vet. Men så kan det bli ibland. Jag har iallafall PRAO nu och sen på dagarna gör jag saker, eftersom jag inte behöver plugga! :D

Praoar på ett hunddagis! Jätteroligt, men lite jobbigt ibland så imorgon ska jag ta med mig Dextrosol, hehe.
Idag träffade jag Alexandra & Julia. Hade inte sett dom på jättelänge, speciellt inte Julia så det var kul!

Sen gick jag hem till Sara och såg klart flmen vi inte hann igår kväll. Idag ska jag försöka lägga mig tidigt så jag inte är så trött om dagarna, hehe.

På hundpromenaden idag. Hunden Mozart! :)