Nu åker vi, Paris nästa!





Summertime

 

Åh denna ljuva sommartid, vilket väder! haha. Nu är det packning för fullt, imorgon åker jag som sagt :D Kommer vara borta i 3 hela veckor! Känns lite svårt att packa för så lång tid men det ska väl gå bra. Längtar jätte, jätte mycket men samtidigt börjar man bli nervös. Känns lite läskigt att bo i en annan familj och tala ett annat språk fast samtidigt är det ju det som är roligt med en sån här resa haha :)

 

 

Uppsala


Påväg in i kyrkan


Handpåläggning


Utanför kyrkan



Jag & den nykonfimerade



Lyckans ost med ett nytt stativ


Var på Carolines super fina konfirmation i söndags. Påminde mycket om min egen som var förra året. Ceremonin var i Domkyrkan och efteråt var det sjukt god mat och fika vid en församlingsgård. Många fina presenter fick hon och när jag såg manfrotto paketet blev jag lagom avundsjuk... haha :)


Midsommarfirande




Kastade freesbee med bror och övade in lite nya "tekniker" haha

Firade midsommar i Hjälmargården med familj och vänner. Vädret var ganska varierande men några få i sällskapet tog sig ner i sjön för ett dopp eller två, dock inte jag hehe. Men helgen var allt som allt riktigt fin :)

igår med loviii

HEMMA

Hej!
I förrgår kom jag hem från Konfalägret, Jättemysigt var det! :) Kan lägga upp lite bilder senare, för nu ska vi till kyrkan och prova kåpor och öva. Skojsigt :)

Det är livet som leker

Nu åker jag med familj och bekanta till Hjälmargården för att fira midsommar. Vi hörs på lördag igen då jag kan uppdatera med text&bilder :)

Hjälmargården förra året :)

England


Shit vad jag längtar till England. Mamma pratade med vår "värdmamma" igår och hon verkade trevlig. hihihi gud vad roligt det ska bli. Fattar inte varför alla är så jätte nervösa, själv längtar man bara otroligt mycket :) Skönt att vi flyger med BA istället för ryanair också. Nu får vi ha med oss en bit över 40 kilo totalt så det är nog ingen risk att man behöver oroa sig om man köper mycket där. (Och köpa ska vi göra minsann! :) Hittade en fin liten nedräknare också. Kommer sitta inne på min egen blogg hela tiden och kolla hur tiden tickar ner... :D

Love isn't always on time

 

Sov hos Sara fredag-lördag. Tanken var ju faktiskt att vi skulle dygna och kolla på alla Harry Potter filmer i sträck. Men runt fyra på natten så gav vi upp. Vi var för trötta och kunde inte fokusera riktigt (tankarna var annanvart haha) så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. De sista filmerna blev att kolla på lördagskvällen istället. Så nu har jag sett alla filmer och är redo för den sista. Den kommer ju ut när jag och Sara är i England så vi tänkte försöka se premiären där :)

 

A beautiful lie



Så nu drar jag iväg ner på stan för att möta upp Sara. Ska leta efter en present till familjen :O och sen ska vi köpa fika mm och sen blir det filmmaraton hemma hos henne. Harry Potter står på schemat hihi  :) Spenderar natten hemma hos Saris så vi hörs i morgon.

Barcelona









When the sun goes down

Så himla skönt att vara ledig. Känslan att kunna vara uppe sent på kvällen, inte behöva sätta något alarm på morgonen, att bara vara helt enkelt. Nu i veckan har jag ingen resa planerad och det känns ganska bra. Sen blir det ju full rulle haha :)

Igår kom Peter och ska väl stanna några dagar. Dagen idag har varit loj. Pannkaksfrukost, Ridning, Wiispelande mm. Imorgon blir det däremot fullt upp. Sara plus familj kommer över så jag och Peter har nämligen lovat att baka något och städa lite borde jag också göra, hehe



4 chord song

Haha kanske bara jag som är lite efter men den här var riktigt bra. De sjunger massor av olika kända låtar med 4 ackord. Om du inte hört det här förut så varför inte lyssna? :)




Bilder från lärarmiddagen <3









Träff med tjejerna

Ridning

Avslutningen

Igår gick jag som sagt ut grundskolan och jag är jätte nöjd med dagen. Efter kyrkan fick vi tårta och betyg av mentorerna och sen vagn med klassen. Gräddtårta hemma och sen hem till Pontus och lite ännu senare hem till Johanna. Tack för en jätte fin dag allihop <3





What are words if you really don't mean them when you say them

Kom hem från Barcelona idag, har haft det grymt kul. Direkt när jag kom hem gick jag och la mig, sov nog några timmar. Sen var det dags för lärarmiddag. Det var väldigt roligt att gå på men samtidigt lite sorgligt för man inser att denna delen i livet snart är över. Imorgon är det skolavslutning och jag kommer ha ganska fullt upp hela dagen. Bilder kommer när jag landat lite mer.


Sjukt fin låt förresten. Hanna tipsade om den idag och har haft den i huvudet non-stop sen dess <3



8 juni 2011

Hej!
Idag var det fjällnora med 8:orna. Det var kul. Sen åkte jag och Aramis hem till mig! Vi kollade på film mm :)
Och kom min avslutningsklänning! Jättebra var den!

The Royal Wedding!

inspirerande sommarbilder

1094408-10-1307448763026_large
Tumblr_lm4tkfolfy1qah476o1_500_large
6ufzjjtokz8_large
1058480189_0f6552ad60_b_large
Tumblr_lm2c172oc91qc6czfo1_500_large
Z_2600c99b_large
Tumblr_lmews28oor1qjvzi3o1_500_large
Tumblr_lmex9vgde71qdpm3oo1_500_large
248705_222847557743508_100000547961528_849870_8143402_n_large

Barcelona

Tiiiidigt värre, nu åker jag till Barcelona med spanska gruppen. Kommer hem på Torsdag och uppdaterar då. Ha det så bra allihopa så ses vi snart :)



hit n run

 




















Har packat mest hela dagen samtidigt som jag kört Dirty sexy money maraton. Gillar serien sjukt mycket och det var längesedan jag följde den. Kul att kolla på gamla avsnitt ;) Imorgon bär det av. Längtar längtar längtar...

 



hot, hot, hot

Shiiet vilken sommarvärme det var igår. Temperaturen låg runt 30 grader i skuggan så det blev att vara ute ganska mycket. Verkar bli liknande väder idag :)

 

Känner också att jag håller på att bli förkyld så det är väl sådär. Tar någon skumm medicin i förhoppningen att det försvinner tills på måndag. Idag blir det ridning med mamma (haha bonnbränna typ) och sen ska jag försöka packa klart det mesta inför spanien.

 



Klassresa

Pallar inte skriva så jätte mycket men vi åkte i alla fall till Göteborg. Liseberg, Universeum och Älvsborgsfästning stod på listan. Utöver det blev det även en del shopping och pandoras ask på kvällarna. Vi blev varmt mottagna i gbg när regnet envisades med att forsa nonstop. Liseberg var sjukt roligt ändå, stannade kvar ända till stängningsdags. Har ju aldrig varit där förut så det var något nytt. Balder och Kanonen var lungt roligast. Atmosfear var kul men tyvärr en besvikelse, hade höga förväntningar och det är aldrig bra. Skönt att vi klarade oss utan bråk som en annan klass fick uppleva...  Haha nej men här kommer i alla fall lite bilder från resan.




STUDENTDAGEN

Hej!
Igår var det en jätterolig dag! :D

Först var det idrottsdag på studenternas, Sen åkte jag hem duscha bytte om och åkte till Rosendal för att se Emma springa ut. Gick i 50 minuter innan jag hittade fram, där väntade Astrid på mig. Sen åkte Emma iväg på flaket och jag och Astrid åkte hem.

Då bytte jag skor m.m. och åkte ner på stan för att träffa Anna, vi köpte de sista presenterna till Emma och jag köpte ett par nya skor, krisköp. Hade ett par skor som var lite klack på, liiiite alltså och jag DOG, Conversen var i väskan men dom va jätteskitiga efter stallet haha så köpte ett par nya.

Sen kom Astrid och vi åkte till Emmas mottagning i Danmark. Jättekul och mysigt var det! :) sen tog vi bussen hem på kvällen, åkte till hemköp och köte snacks sen åkte vi till Astrid och kollade på film , sen åkte jag hem och somnade och vaknade nu halv 4 (!).

Har knappt nån bild, haha men vi får se om Emma har några ;)

Inte långt kvar


Fortfarande inte hittat kamerasladden men ska leta mer seriöst ikväll för nu ska jag strax iväg på sista piano lektionen. Känns ganska skönt även om det är lite kul i bland. Idag var en riktigt soft dag. Gjorde klart min docka på slöjden, städade ur skåpet och tittade på fotbollsmatch. Sen gick vi kamratstödjare iväg och åt på kebabhuset och sen bowling. Jag var lungt bäst så alla vet hahah :)

Saknar...