Snabbmakaroner & Falukorv

Hej!
Sitter nu i köket och har precis lagat snabbmakaroner & falukorv. Helt underbart! Var så längesen...  Slår väl inte spansk mat (det är gudomligt gott) men är absolut en favorit.

Snart ska jag på träning, ska bli skönt igen efter lite mer än en veckas uppehåll! På vägen ska jag köpa nytt busskort, risifrutti mm. Så måste äta fort!

Fick tillbaka mitt musikprov idag, alla rätt! Hihi så nu är jag på bra humör :D Och imorn är det valborg, ska bli jättekul! Allt är planerat inom minsta detalj, så det känns bra!

Men nu ska jag fortsätta äta. Hörs sen!

HEMMA I SVERIGE

Hej!
Är hemma i Sverige nu. Landade ca kvart i 11. Helt underbar resa har det varit! :)
Och på planet både dit och hem åkte Tyra på samma plan hehe, kul va?

Om ni kollar på hennes blogg ser ni en bild när hon ligger på flygsätena, högst uppe i vänstra hörnet på bilden ser man mitt huvud/hår/knut haha, ;)

Ni får bilder en annan dag, nu ska jag fixa det sista inför imorn och sen räkna lite matte.

Fredagens planer









Ensam lång väg hem



Hej!

Har inte så stora planer för dagen. Det är agility med ungdomsgruppen som jag jätte gärna skulle vilja gå på. Men det ligger i Kungsör så jag måste ha skjuts ut och hem igen. Kul att pappa jobbar och att mamma bestämde sig för att rida idag. Så det blir nog inget av det om jag kanske inte kan åka med Lovisa men troligen inte.

Blir att ligga i solen och plugga. Har myycket som ska göras: SO-uppsats, Idrottsuppsats och Inför spanska provet. Kanske lika bra att agilityn inte blir av..



Sala

 

Nu är det helt bestämt att jag ska fira valborg i Sala med gamla vänner och familj. Vi ska vara där över hela helgen och jag tror det blir jätte trevligt. Det var väldigt länge sedan jag var i Sala och hälsade på så det ser jag fram emot :)









M

Fick ett sorgligt besked i skolan i dag. Överallt kunde man se människor som var ledsna,
en dimma låg över korridorerna. Tiden tycktes stå stilla. Kan inte riktigt förstå att sådant kan hända.
Sänder en varm tanke till familjen och närstående. Vila i frid Elina


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå


skogsutflykt



Här kommer lite bilder från promenaden igår. Det var jätte fint väder och hundarna tyckte det var hur kul som helst att få komma ut och springa :) Nu är det dags för skola, stämmningen är i botten och det är väl inte så konstigt...




ledig dag

Hej
Idag kom mina norska kusiner på besök, riktigt roligt för jag har inte sett dom på länge. De stannade i alla fall på lunch och fika. Nu blir det att åka ut till någon sjö och ta en promenad med hundarna. Kameran följer med!

byxdress

 

Var ju på stan härom dagen och köpte lite saker. Till mig själv köpte jag en byxdress, en kofta och ringar. Sen handlade jag också lite presenter till folk, det är många som fyller år denna månad. Till bror blev det hörlurar och hårstyling kräm och mor min fick en cykelsadel (haha?) Resten är lite mer hemligt ;)

 

 

granö



Hej!

Har precis varit och ridit med mamma. Fick prova på en häst på gården som jag inte ridit förut, Gigja. Shit vad fin hon var att rida på. Har tidigare trott att hon varit ostabil och vill bara springa ifrån en men idag fick jag äta upp det.

Nu vet inte jag om hon kanske hade en riktigt bra dag men hon var verkligen idyllisk. Red i paddocken och övade olika gångarter (super bra tölt) sen hoppade vi även lite hinder och avslutade med en skogstur i solljuset. Underbart!


påsk






 

 

 

Lite fler bilder från agilityn



Skärtorsdag

 

Hej hej!

 

Hann tyvärr inte med att uppdatera igår. Hade fullt upp på universitetet, på stan, med gäster och med pingisturnering. Dock kan jag nog meddela att jag kom på delad sista plats :P

 

Idag är det en slapp-dag. Det är shorts varmt väder men inte lika fint som igår, men det går bra ändå :)
Gått på stan och skaffat lite saker som jag kan visa senare, är väldigt nöjd! Blev en fika och jag drack kaffe latte med smak, blev faktiskt förvånad över att jag gillade det, ruuligt ;) Såg även en massa söta påskkärringar på stan haha







redigera eller inte? :)




Bilder från måndagen!







 

BYE SVERIGE!

Åker imorn bitti till Spanien! :)

Ska bli så kul, ska umgås med våra kompisar där och ta mycket kort! Ingen solsemester men ska väl försöka bada och sola lite grann!

Har inte hunnit gjort iordning något tidsinställt, men Maja håller er uppdaterade eller?
Ska iallfall lägga upp bilderna från iförrgår.

Tisdag

Hej!
Idag så åkte ju Maja från mig. Haha vad ledsamt det lät..

Men dagen börade iallfall kl 00.00 inatt haha, men ca kl 3 låg vi och kollade på film i min säng, sen somnade vi där och filmen fortsatte att gå. Sen vid 5 vaknade Maja tog datorn, la på mina ben och sa "Här är datorn!" Sen gick hon till och la sig. Haha sen fick jag fixa och dona med datorn, va så sjukt jävla trött, har aldrig varit med om värre.

Men idag var jag iallafall i stallet och sen träffade jag Sara en sväng :)
Nu lyssnar jag bara på musik och ska snart sova. Imorn måste jag packa och sen ska jag träffa Sandra.

Lite bilder från dagen med Maja får ni när dom är redigerade.

Kan ju bjuda på lite favoriter;





Även inbitna lögnare har sin charm

Hej!

Sitter hemma hos Peter nu och ska snart göra mig i ordning för att sova. Tänkte berätta lite om dagen som varit. Började med promenad med Ivano, köpa godis och gå hem till bror. Mötte upp honom med en vän på Carolina Rediviva. Blev guidad runt i universitets byggnaderna, åt lunch och stekte i solen. Fatta vilket underbart väder det är ute! Sen hem för lite pingpong innan det var dags för en tur till gymmet. Känner mig lagom slut i kroppen ;)


PHS-LR

 

God morgon!

Nu ligger vi i sängen och testar nya saker i photoshop. Går väl lite sisodär för min del men sånt är livet. Ska snart göra oss i ordning lite mer och kanske handla lite godis. Sen så flyttar jag över till min bror Peter där jag ska spendera några dagar innan det bär av hemåt igen. Hoppas ni alla har ett bra lov, här skiner solen minsann :) shorts kanske?


 

 

 

Bilder från dagen




I Am Number Four

Vi är nyss hemkomna från bion & vi såg som sagt I Am Number Four.

Vad vi tyckte om den kan vi ju också berätta. SJUKT BRA FILM! Verkligen värd att se. Rekommenderas starkt. Nu får vi bara hoppas på en uppföljare...
Lovisa, du ska absolut se den!

Av oss får den fem av fem muffins! Haha :)





bio

Hej!

Nu ska vi gå och se på bio, I am number 4 blir det. Vi hörs mer ikväll :)





Ivano



Majas & Carros lista-med-saker-att-göra-innan-döden

Här är våran lista med saker vi ska göra innan döden tillsammans!




Bilder

Hej!

Idag har vi fotat, varit ute i naturen med Ivano, kollat på film och ätit chips :)
Snart ska vi sova, gonatt! Här kommer lite bilder från dagen:

 


 



Easy, Breezy, Beautiful, COVERGIRL



Collage



SUNSHINE

Hej!
Gjorde ett inlägg igår som jag glömde publicera, så gör ett nytt nu.
Skulle till Fyrishov och kolla på KM med Emma och kanske Elvira. Sen kunde Emma inte, så vet inte om jag ska åka dit nu.. Chansa liksom och sen står man där helt alone hehe.

Vi får se hur jag gör, men sen vid 4 kommer Maja hit! Och det är sool ute, så glad man blir!

Snart är det väl dags för solbrillor, men jag undviker dom helst om jag inte är i utlandet hehe! :)


LOV



PÅSKLOV!! Fattar ni vad härligt det är. Jag kommer spendera mesta tiden i uppsala och det känns kul :) I morgon åker jag till Caroline och vi kommer säkert hitta på massa skoj som ni får läsa om haha. Ska försöka ta med mig datorn och uppdatera så mycket som möjligt.

Dagen idag har varit riktigt skön. Var ute vid Granö och red Villi, han var super duktig! På kvällen var det agility med Mio i Kungsör och han skötte sig bra :)

Är du lycklig nu?







Veni, vidi, vici

Shit vad jag är glad idag, allting bara flyter på så himla bra! Solen skiner och det är snart påsklov. Det bästa är att det kom ett brev med posten idag och JAG HAR PRELIMINÄRT KOMMIT IN I STRÄNGNÄS!!! :D :D

weheartit.com

Hellu! Ligger i sängen och skriver från iPoden. Såg att det kom lite kommentarer om bilderna i de senaste inläggen från mig :) nej, jag har inte tagit bilderna tyvärr haha. Men grejen är att jag blev medlem på en ny sida som heter weheartit.com där går det ut på att kolla på bilder mm. Man lägger inte upp själv från sin data utan man hittar fina bilder på nån sida som man sen publicerar där. Alltså sidan går ut på att kolla på bilder och "lägga upp". Finns en massa inspirerande bilder där, och det var dom jag lade upp igår och idag. Glömde skriva ut källan men nu vet ni. Trevligt. Godnatt! /Caroline

Theres nothing else you can do

Glömde bort att uppdatera igår men så är det ibland haha :)
I kväll blev det att kolla på Sveriges mästerkock. Hejar på Jennie för jag läste hennes blogg redan innan hon
gick med i TV programmet så hon var ju en given favorit redan från start. Kul att hon kom till final! :)


Mums!



13 april sjuk

Hola!

Idag är jag hemma och sjuk för tredje dagen i rad. Kul. Nej. Jag blir alltid sjuk. Kanske borde börja dricka en Actimel om dagen.

Jag har i allafall börjat städa mitt rum, duschat, och sorterat lite tvätt. Har gjort typ allt utom att plugga. Haha!
Nu ska jag spela Sims 3. Nåt kul får jag väl göra?

Adios!










växer så det knakar


Dagen ehm verkligen inte hänt något av värde idag. Fick reda på att Europaskolan börjar sin hösttermin den 11 augusti. Fattar ni? Jag missar typ en vecka med sommar! Det innebär att om vi ska till mallorca så måste vi åka 3 dagar efter Englands resan och när vi kommer hem har vi bara några dagar kvar för att fytta in mig i Strängnäs. Antar att det är värt det för en solsemester men lite jobbigt ändå :P


Lite nytt

Ridväst. (Den är mer brun i verkligheten)

Blus.

Ridstrumpor.

Scabrak till Wixie & Pirot.



OMG Vårtecken



lunch :P




Slängde ihop en snabblunch gjort med köttfärssås rester. Stekte lite extra lök för det är alltid gott och värmde på såsen. Kokade makaroner och sedan varvade jag alltihopa i en form strödde på riven ost och in i ungnen, 200*C i ca. 10 min. Känner mig som en riktig hemma-fru, lagar mat och städar haha de e fint de ;)



update



Dagen har flytit på rätt så bra. Mest bara tagit det lungt. Har hunnit med en del skolarbete men även bakning och lite påskpyntning haha Känt mig hyfsat isolerad från omvärlden :) Nu blir det att gå hem till Sara. Hoppas ni alla får en bra kväll och så kanske jag uppdaterar lite senare.


lördag





Tja, solen skiner och jag känner mig bättre till mods. Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på men nu har jag ingen panik över det längre i alla fall. Om inget annat så ska jag träffa Sara ikväll så det blir nog bra :)









Ensam hemma

Är ensam hemma och börjar redan få panik. Har ingenting att göra. Känns konstigt för jag brukar inte göra så mycket med familjen en vanlig kväll och då går tiden minsann snabbt. Men nu, nu är jag sjuukt rastlös.

Här kommer en lista på 13 saker att göra om man har tråkigt:
  • Spela piano tills det gör ont i fingrarna
  • Äta godis till man mår illa.
  • Sjunga så högt man kan
  • Diska
  • Hitta på en egen sång om saker i huset
  • Prata för sig själv
  • Köra ett gympapass som man hittar på själv
  • Byta om 4 gånger
  • Duscha
  • Hoppa runt jämfota i bara underkläder
  • Dansa loss till den mest sorgliga låt man kan hitta.
  • Städa
  • Jobba på svenska uppsatsen

OBS det här är inte saker jag gjort....

Blåsippan ute i backarna står..


Hittade små söta blåsippor ute i trädgården och vips var kameran framme ;)






Väder

Fast ojj nu började det regna :$


aburrido

Ehm... Har egentligen ingenting att skriva men slänger upp en litet inlägg ändå. Det blir ju trevligt!

Lite som händer nu kanske.. Idag var vi på agility-kurs med Ivano! Så duktig han var! :D Och btw han fyller 1 år imorn!!!!! ;D han har redan fått en tidig present. En gris som han älskar hehe.
Sen, tog jag årets första springtur igår. Tog bara ett varv runt IP + hem och dit såklart. Bra med en mjukstart kanske?

Imorn har vi sovmorgon! Satt riktigt fint, sen blir det en kul träning sen också.
Godnatt läsare! :)



TOGA TOGA TOGA!!

Idag hade vi spexx foto med klassen, vi hade tema: "gamla greker" vilket faktiskt var min idé hehe
I alla fall hade vi en riktigt rolig dag med mycket fix och jag tror nog att det riktiga fotot kommer bli grymt bra.

Tanken var också att vi skulle få tårta men de flesta i klassen ville hem tidigare så vår mentor skulle försöka fixa att vi får imorgon första timman istället. Skit bra, då slipper man äta frukost + man laddar upp stort inför engelska nationella. Två flugor i en smäll you know ^^


Obs, det här är inte det "riktiga" fotot. Bara en bild fotografen tog med min kamera (:



Länder jag har besökt

Jag har inte varit i så jättmånga länder. Närmare bestämt 8 stycken.
Sverige Finland Norge Danmark Tyskland England Spanien Grekland

Men älskar verkligen att åka utomlands och det är något jag vill göra mycket i mitt liv! Det finns så mycket att se :)

Några platser jag jättegärna vill besöka är först och främst Afrika. Sen gärna Frankrike, USA, Västindien.. Ja det finns massa mer! Vill ju se allt!



Lite bilder

 

Hej hej

 

Lugn och skön dag idag. Som många kanske vet har jag avbokat min resa till Hemsedal/Norge. Har varit väldigt dåligt väder hela förra veckan och det skulle inte vara möjligt att åka puckel och offpist som var själva tanken från början. Sen så avbokade killen som jag skulle samåka med så det blev väl sista droppen i bägaren.

 

Så nu är jag hemma denna helg och har ingen aning om vad jag ska göra. Föräldrarna ska bort, hundarna ska bort och jag blir ensam kvar. Parttyyy kanske? Nej för nu har folk redan planerat sin helg känns det som. Men vi får se, kanske blir det att träffa Sara i alla fall ;)



Min musiklista

Jag lyssnar på väldigt blandat musik. Alltså i princip allting. Förutom typ hårdrock, och hip hop typ.

 eller

Klicka där för att se mina spotify-listor! (den till höger är min gamla som jag ej lyssnar på mer)

Men mina favoriter just nu är:

Van Morrison - Brown Eyed Girl
Van Halen - Jump
Akon - Oh Africa
Lady Gaga - Born This Way

Mina husdjur

Mina husdjur.
För tillfället har jag ju bara ett. Min hund Ivano. Men för ca 3 månader sen hade jag två. Mitt marsvin Ludde & Ivano. Och när jag var liten hade vi en katt som heter Musse.

Ivano.


Ludde.



snabb update

Hej, har haft fullt upp idag. Imorn är det inga planer förutom en springtur och lite plugg :) Så då blir det mer uppdatering. Godnatt!

Länder jag har besökt

Dag 14

Rosa=platser jag varit på        Gröna=platser jag vill besöka

Det ser väl kanske inte så mycket ut men jag hoppas på att kunna fylla på mer allt allt eftersom. Gillar verkligen att resa och det som är grönt på kartan är platser som jag just nu är sugen på att besöka. Skulle väl även vilja se mer av Afrika och Sydamerika men eftersom det är så stora områden vet jag inte riktigt vilka länder jag vill se.




Mitt favoritprogram

Har bara två saker att säga. Solsidan & Gilmore Girls. Det är nog det bästa som sänds på teve genom historierna haha, enligt mig iallfall.

Tyvärr så sänds ju inget av dom länge. Eller det går väl lite repriser av Gilmore girls då och då.

Solsidan vet ju alla varför det e så underbart! Humorn, alla karaktärer, alla problem som dyker upp mm. Allt e ju så sjukt bra! :D
Och Gilmore Girls.. Älskar alla snabba dialoger, klockrena skämt som ploppar upp varje sekund, handlingen & att det finns 7 säsonger!




Min musiklista

Dag 13

Vad har jag i min musiklista? Om man kollar i min iPod så är det mest Kent, Håkan, Coldplay, Mika och James Blunt. Det är väl artister/band som jag alltid tyckt varit bra och heller inte tröttnat på. Sen gillar jag även lite gammeldags musik hahah




Här kommer en redig blandning på musik som jag tycker är bra ;)
  • Lät du henne komma närmre - Melissa Horn
  • 747 - Kent
  • Carry you home - James Blunt
  • Twist and Shout - The Beatles tribute band
  • Hot Fudge - Robbie Williams
  • Samson - Regina Spektor
  • 9 to 5 - Dolly Parton
  • Fix you - Coldplay
  • Every you every me - Placebo
  • The quiz - Hello saferide


Skit också






Usch och fy, ibland blir det inte som man planerat. Ingenting bestämt än men det verkar som att det inte blir något.
Skit också! Vi får väl se hur det blir i morgon men det ser mörkt ut.




I min handväska

Jag använder nästan aldrig väskor. Bara om vi har idrott, eller om jag ska på träning. Men ni får en bild på det som finns i mina fickor! :) Detta har jag ALLTID med mig.


1. Bajspåse. HAHA Inget som jag lägger ner varje dag men det ärnåt som alltid finns där.
2. Nycklar.
3. Mobil.
4. iPod.
5. Busskort & Bankkort.

Det här saknar jag

Jag saknar inte något speciellt.
Eller jo, klass 6A. Det var så sjukt kul varje dag i skolan och det var verkligen bästa klassen! :)

Och så hade jag tänk skriva Umeå men nu blir det väl Umeå & Göteborg. Det e så himla skoj att åka iväg på tävling sådär. Först att tävla och sen vara med alla! :) Nu var det ju disco också och det var riktigt kul!

Sen kommer jag inte på nåt mer, jag saknar Gotland nu i kylan, men dit åker vi ju varje år så det är inte så långt kvar ;)



HEMMA!

Hej!
Är hemma nu efter en underbar helg i Göteborg! Kom hem igår kväll så hann inte uppdatera något.
Men idag ska jag lägga upp "dagarna" som jag missat + lägga upp bilder och skriva om tävlingen! :)

Inlämnat, klart!




Så himla skönt att jag är klar med andra världskriget. Skrivit hur mycket som helst känns det som, blev närmare 3000 ord. Lämnade precis in den, bara en vecka försenad, hehe. Nej men jag har inte haft min dator så jag tänker skylla på det. Kunde förvisso skriva på word men det blev ändå en del pyssel att fixa ihop det sen när jag fick tillbaka datorn.

Mina husdjur

Dag 12

Fanny
Är väl mesta dels mammas hund men är ändå en stor del av familjen. Jätte söt pudel som alltid är glad <3

Mio
Detta är då min alldeles egna hund. Riktigt underbar hund som är omtyckt av dom flesta.


Bortgångna

Jesper
Jätte fint marsvin, verkligen! Gick bort i somras<3




Kasper
Var mitt första egna husdjur. Har många fina minnen av honom<3



Sen hade vi även en annan hund när jag var liten, Lisa hette hon. Minns dock inte så jätte mycket om henne och tyvärr har jag heller inga bilder. Hon var i alla fall en svart blandras, mesta dels labrador. Troligen jaktlabrador.

Mitt favorit program

Dag 11

Vet inte om nån riktigt missat att Desperate Housewives är mitt favoritprogram. Har kollat på det i flera år och om jag minns rätt har jag sett alla säsonger. Ska nog snart ta ett maraton och se igenom allt en gång till och fylla i eventuella luckor. I början var jag inte så noga om jag missade ett avsnitt eller två :$

Varför gillar jag det då? Det är så himla klockrent hela programmet. Inget trashit som katten släpat in (typ 2 and a half men) utan allt är rent och fint. Alla fruar har verkligen olika personligheter som gör att de handlar på lite olika konstiga vis. Sen rätt som det är brukar det bli något mord och personer från gamla säsonger kommer tillbaka. Därför gäller det att hålla koll på allting som har hänt.

Inga av mina närmsta vänner följer serien och det är väl lite synd kan man tycka, men det finns ändå några i klassen som man kan diskutera programmet med. (haha måste ju prata om vem som kan vara mördaren o.s.v)



Uppsala nästa




Får se om jag hinner uppdatera något mer. Ska på 60 års kalas i Uppsala :)



OBS! Såg inte ut så här på kalaset, självklart fixade jag till mig innan :P

Det här saknar jag

Dag 10


Nånting som jag saknar är väl surahammar-tiden. Flyttade till Arboga när jag det var dags att börja 6:an så det var några år sedan. Har så otroligt många fina minnen därifrån. Just nu vill jag inte flytta tillbaka direkt för jag har så många bra vänner här men i början av flytten var det ganska tufft.

OK

Hej!

Har inte hunnit uppdatera nåt, haft en stressig dag! Men den började bra.
Vi hade ANT-dag i skoan (alkohol, narkotika & tobak). Vi lyssnade på en man som hette Lars Myrberg som berättade om sitt liv. Han var verkligen jättebra och det var verkligen gripande. Man var när på att fälla en tår ett par gånger hehe. Iaf sen rullade dagen på, inga lektioner skönt nog. Bara olika aktiviteter/föreläsningar.

Sen åkte jag hem på lunchen för att rasta Ivano, hoppade över lunchen i skolan och bokstavligen dog när jag kom hem. Pallade inte röra mig. Så låg kvar hemma i sängen och gick några timmar senare o köpte lunch. Sen åkte jag och köpte ny UF-overall.

Sen har jag bara packat HELA kvällen och vart på gränby o handlat, för imorn bär det av till GÖTEBORG! :D Såå sjukt kul. Det är tävling!
Får se om det blirnåt tidinställt, orkar faktist inte fixa det nu. Är FÖR trött och isåfall får ni "I min handväska" när jag kommer hem. Men om jag hittar internet på vägen slänger jag upp nåt inlägg :)

Långt inlägg, men det var allt jag hade att säga!
Godnatt & önska mig lyck till!