M

Paris -  känns som en avlägsen dröm -

 

Kom hem från resan i tisdags och nu i natt åker jag igen. Denna gång till lite sydligare breddgrader. Allting känns ganska jobbigt just nu men jag kan inte riktigt prata om det än. Får bli att ta tag i verkligheten när jag kommer hem. På ett sätt känns det ändå skönt att denna resa faktiskt blir av, även om jag hellre hade missat den...

 

 


 

GOTLAND

Sitter nu på Almedalsbiblioteket här på Gotland!
Har det jättemysigt här :) Kan inte lägga upp nåra bilder, så ni får se allt när jag kommer hem på lördag! Idag ska jag kanske träffa Lovisa igen och vi ska promenera i Visby som vi brukar! :)


Aramis

Idag var jag på stan med Aramis. Tanken var att vi skulle sätta oss på en filt och äta godis i solen, men nej. Spöregn så fort vi kom till staden. Så då blev det glass på Burger King och vandring i butikerna! Det satt fint det med eftersom vi inte kommer träffa varandra på några veckor.

Men imorgon åker vi till Gotland! Woohoooo!


HAHA

Stöd en grek - bli fadder idag! Hjälp Kostas, Dimitrios och Georgios att få det fortsatt bra hemma i Grekland, de riskerar nämligen hemskheter i sitt hemland som t.ex. - betala skatt - jobba längre om dagarna än 08-15 - inte få sina 14 månadslöner om året - inte få gå i pension vid 50 år ålder med 96% av lönen Ge din gåva redan idag. SMS:a Souvlaki till 72 500. Sms:et kostar 16 000 kr + ev op.avg Sprid detta vidare!

Gotland

Imorn skulle vi åkt till Gotland, men icke. Bli i övermorgon istället haha. Sen blir vi kvar där i 1 och en halv vecka eller 2. Inte helt säkert..

Nu ska jag sova hörs imorgon!



På tåget

Imorse fick vi gå upp halv 6. Hemskt haha men har sovit nu på tåget. Jag har också ätit frukost, lyssnat på musik mm. Vi är framme ca tio i 12. Uppdaterar mer ifall jag hittar nåt WiFi. Adios.

Tågresa mot Skåne

Imorn bär det av mot Skåne och eftersom vi åker första klass kommer jag ha tillgång till internet under resan. Tjoho!
Nu ska jag läsa lite och sedan sova.

Hörs imorgon!

Sommar

Det var ett tag sen jag var inne på bloggen.
Men först var det konfaläger och sen konfirmation. Veckan efter var jag i Dalarna i Saras sommarstuga, och imorn åker vi till Skåne och hälsar på släkt. Bilder från allt kommer väl upp såsmåningom.

Ny design har kommit upp också! Vad tycks?
Nu kanske vi blir lite mer peppade till att blogga, hehe.

Bild från skolavslutningen.

Final destination: England