I'm coming home

 

Hela helgen har spenderats i Göteborg med klassen och det har varit riktigt kul! Tänker försöka lägga in mina bilder + mer text när jag hittat kamera sladden, hehe fint där...  Är sjukt trött nu iaf, ska väl sova antar jag. Dagen hade en riktig höjdpunkt och ett riktigt bottennapp om man nu kan säga så. Skönt att det är lång helg nu snart i alla fall. Grönan med Carro blev flyttat fram en vecka och nu ska jag fokusera på ridningen istället. Kommer inte kunna rida så mycket i sommar och i höst blir det ännu värre :S Verkligen inte kul men vad ska man göra?

tisdag

Hej,
Chillig dag idag :) Två lektioner. Sen åkte jag direkt upp till stallet o fixa, ner på stan o köpa present, sen sprang jag och 4H:arna blodomloppet. Eller denna gång gick vi 5km, men det va skönt också! :)
Nu kör jag sommarstyrka, fattar inte att jag ska hålla på med den 3 ggr i veckan..¨
Hehe, jaja. Imorn blir det idrottsdag på studenternas och sen Emmas student, :D
bild på mig o jullan för några dagar sen.

Söndag

Tjeenare mannen!
Idag var det gymnastikavslutning.. Fick reda på ett tråkigt besked.. Menmen, sen fick vi våran sommarstyra, mumsig.
På onsdag går jag, Astrid och kanske Anna på våran tränare Emmas student! Ska bli kul :)
Sen har jag en novell och en uppsats om industriella revolutionen tills på förra fredagen, så har en del att göra haha.
Men nu ska jag sova, godnatt! :)

Utställning & VårRuset

Hej!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp, med roliga grejer! :D

I torsdags sprang jag VårRuset med laget, sjuukt kul! 5 km! En halvmil liksom! :) Gick eller stannade aldrig, så är väldigt stolt! Sen efteråt satt vi oss med filtar i gräset och åt mackor, potatissallad, lax, choklad, cider och paj! Mums!

I fredags var det träning och sedan vaccinerade vi Ivano!

Idag så var vi på utställning med Ivano! Verkligen JÄTTEKUL! Han fick bra omdöme tyckte vi. Very Good! Det näst bästa :)


Nu är jag hemma och ska ut och springa och sen åker jag till Julia.

Bilder kommer sen från VårRuset och utställningen..

Desperate and broken

Hej hej
Det är fredag idag och det innebär inte bara att det är helg utan att det inte blir några fler arbeten i 9:an. Känns riktigt soft. Nu ska jag och mamma ut i regnet/solen och rida. Ikväll blir det att packa för imorgon så åker jag till GBG med klassen. Nu taggar vi!

Eskils

Var i Eskilstuna hela dagen igår. Har ju sökt gymnasium där som andra handsval och var kallad till lite olika prov. Otäckt i början då nästan alla var från Engelska skolan och kände varandra. Det första läraren säger är typ: Hoppas att alla har med sig pennor för vi har inga att låna ut. Kul att dom säger sånt i förväg också? Fick lite panik där innan en människa hade en att låna ut.

Lite konstigt att ha matteprov på engelska men det var ganska lätt prov så ingen större fara. Hittade en liten grupp människor jag gick med resten av dagen. Innan igår så har jag verkligen haft massa tviveltankar om att jag borde tagit bort IB under omvalet men igår kändes det rätt bra. Känner mig faktiskt lite taggad på att gå där, vore nog kul och de andra eleverna verkar super snälla.




Ny design på G!

Snart är det dags för en ny design... Spännande va?


Godnatt!

Hej!
Nu ska jag sova, men först läsa lite biologi. Kan det mesta tror jag :)
Sen har jag laddat in lite solsidan-avsnitt i iPoden som jag kan kolla på när jag inte kan sova, haha. Det brukar bli så!
Imorgon ska jag springa Vårruset. Good Luck liksom, har aldrig sprungit 5 km i hela mitt liv (förutom GÅTT en mil barfota med Maja efter glassbilen :).
Vi hörs med mer uppdatering imorgon!
Buenas Noches!




Tjena hej hej

Vet inte riktigt vad som hänt, i mitt huvud har jag ju publicerat massa inlägg men kollade i bloggen nu att det har jag tydligen visst inte.. ? Stora tankar men lite handling alltså. Får väl försöka bättra mig men det kommer bli svårt framöver för imorgon gott folk är det en sorgens dag. Min käre MAC lämnas in för att aldrig återvända. Haha nej men så tragiskt är det väl inte men lite tråkigt ändå, har ju vant mig så att säga.


Klasströjan kom också i veckan, mysig och fin, passar bra nu när det är så rysligt kallt ute :o


Photoshop trix ;)

Gjorde om en bild i Photoshop nyss, ganska coolt va?

Kärlekens tunga

Ny favoritlåt!

24 maj 2011

Hej bloggen!
Idag var jag också hemma, inte lika ont i halsen men förkyld. Jobbigt värre! Men imorgon går jag i skolan, vill inte missa för mycket.

Idag har jag pluggat lite, fixat i photoshop bla. konfirmationsinbjudningar. Sen har jag ÄNTLIGEN fixat all musik i min iPod. Tog bort allt och la in igen osv.
På torsdag har vi sista provet för terminen, fan att jag inte pluggade innan! Typiskt mig att sitta natten innan.. Vi fick tillomed reda på det för 1 och en halv månad sen och jag skjuter jäämt upp allt.

Jaja, plugga får jag gör imorgon för nu ska jag och Pappa kolla på Solsidan!
Hörs imorgon! :)

Stockholm på nationaldagen



Carrot

Español

Sitter och försöker fokusera på min spanska uppsats. Borde egentligen skriva massa mer men det lilla jag har ser ju fint ut så det är väl alltig något :) Måste även lära mig allt utantill typ så det känns.. toppen

 


Skriver om min barndom så nu har jag precis bläddrat igenom gamla fotoalbum, riktigt mysigt med gamla minnen. Här kommer en bild från marknaden i Mallorca för några år sedan :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAHA

lite sommar-bilder från väddö

SJUK

Hej!
Är hemma och sjuk idag, ont i halsen. Sjukt jobbigt! Men pappa är på nån konferans så han kommer hem tidigt och då blir det Max!
Sitter iallfall och redigerar lite bilder, som jag kommer lägga upp sen :)

Sara

Redigerade en bild på Sara


Klassresa





kvällsfika


Fredag idag, känns skönt att det är helg men gud vad tiden bara flyger iväg. Veckan har varit både upp och ner och vi hoppas att nästa vecka blir lite bättre. Mår i alla fall nästan helt bra i huvet nu så det känns braa. 

Efter skolan blev det avslutning med agilityn för ungdomar. Vi var på utebanan i Kungsör och släkten var inbjuden att komma och grilla korv och kolla när vi hoppade. Mio blev helt slut efter 30 min kanske, vet inte om hindren var för höga kanske? Körde i alla fall med Fanny efter det och det gick bra. Hon gillar ju verkligen agility och när hon kan sluta oroa sig över de andra på banan så är hon riiktigt duktig. Märker stor skillnad mot Mio som är super försiktig haha :)

Nu blir det lite kvällsfika och TV innan jag går till sängen, är trött som jag vet inte vad...






Natti

Tjeeeenare mannen! The ovsteer här! Hahah :) slänger in ett litet inlägg från ipoden nu, eftersom jag har varit lite seg med uppdatering. Igår onsdag var det operation dagsverke och då städade jag här hemma. Blev fint, speciellt badrummet som jag hände upp lite nya fina grejer i. Sen kom Aramis till mig och vi hade kul haha ;) tog sedan spruta så nu har jag lite ont, får se hur det går på träningen imorn ... Idag var det en lång seg skoldag , som varje torsdag. Kul idrott iaf :) sen åkte jag och cillie till allianshallen för att kolla på skolDM. Men allt var nästan klart,. Sen hem, till mormor och morfar för att fira mormors födelsedag. Mysigt! Ni får nog mer uppdatering imorn, om jag orkar. Har blivit världens tröttaste på sistonde, ögonen svider heeela tiden. Jaja vem bryr sig. Godnatt! <3

Inhandlat!











Sen var det väl lite till små saker som typ skolavslutningsklänning men det får ni se lite senare haha ;)


Come to me, Come to me tonight

Torsdagkväll, känns riktigt skönt. Precis gjort typ 50 mattetal, det var veckans beting istället för lektioner så nu känns det bra att ha det gjort. (Annars får man tydligen inget betyg? haha)

Nu ska jag nog ta en paus ett tag, hjärnan klarar inte hur mycket som helst  :P Riktigt sugen på att gå och se Pirates of the Caribbean som tydligen rullar hela helgen här i Arboga, 3D och allt :) Får se om jag har tid och kan få med mig någon :)



00:07

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade, känner jag. Men nu får ni ett inlägg!
Imorgon är det operation dagverke, men jag och Elvira var lite sent ute med att hitta jobb, så jag ska städa hemma i 4 timmar!

Sen kommer kanske Aramis hem till mig efter. ;)

Ska bli bättre på att blogga nu, men har varit så sjukt trött de senaste dagarna/veckorna. Somnar på lektionerna, sover direkt när jag kommer hem m.m. Mina ögon faller ihop exakt hela tiden. Sjukt jobbigt!

Vi hörs imorn bloggeeeeeen.

Bild från Malaga Airport.


That made me feel so strange

Var med Hanna och Johanna idag efter skolan och vi började spela in en film till svenskan. Blir nog riktigt bra haha ;)
Ruuligt var det, mindre roligt när man kommer hem och möts av känslan av fysikprov imorgon. Så nu blir det att spendera resten av kvällen med fysikboken. Inte världskul men vad ska man göra?

Appropå ingenting, fick lite sena julklapp och födelsedags pengar från morfar. Han tyckte att jag skulle börja spara och åka ett år till USA. Vem vet? Det kanske blir av trots allt :D




lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag hade kul med sara haha :)

Vad gjorde du för 15 min sedan: åt frukost

Det sista du sa högt: jag vet inte vad jag sa

Det senaste någon sa till dig: nejmen asså man måste ta bort fel och det blir fet

Vad har du druckit idag: mjölk

Vad var det senaste du åt: macka

Vad var det senaste du köpte: risifrutti

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu: moln

Godaste glassmaken: vanilj med krossad choklad eller half baked

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja

Sover du tungt: tror det

Drömmer du mardrömmar: ibland

Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb

Favoritklädsel: jeans och en snygg tröja.

Favoritlåt just nu: Rockefeller Street - Getter Jaani



Vad ser du om du tittar till höger: mobil, kaktus, mugg, laddare, puderborste, minneskort, m.m. 

Vad gör dig glad just nu: Att jag är med OSTEN

Vad ska du göra härnäst:
Gå ut med Ivano

Höger eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu: Trött & Glad hahah:)

Favoritgodis: lakrits

Kläder just nu: shorts & t-shirt/pyjamas

Sommarplaner: Gympaläger, Konfaläger, dalarna, antagligen segling eller gotland

Hur många kuddar sover du med: 3

Spelar du något instrument: har spelat fiol i 9 år, men nu spelar jag inget, bara gitarr hemma

Morgon eller nattmänniska: NATT!

Vad är viktigast för dig: mat

Är du kittlig:
japp! lite överallt

Snarkar du: nej, men pratar

Stjärntecken: Jungfru

Äckligaste insekten: tycker inga insekter är äckliga

Längtar du mest efter just nu:
spela mario party.. men ingen vill spela med mig... :(

hos sara

Hej, är hos Sara nu och ska sova här!
skriver mer imorn, hejdå! :) PS. vi har kul DS.

ESC


Fin fin dag med städning, besök och ridning. Nu kollar jag och mamma på ESC. Riktigt bra tycker jag nog. Vissa år är det nästan bara skit men nu är det många låtar som är bra. Några favoriter är väl Finland, Irland och Danmark för att nämna några haha. Nej men nu ska jag återgå till TV:n

SARA



Tveksamt

Åh hittade en till bild från igår, såg dock typ lika dant ut idag med. Fast drickan var nog utbytt mot en glass hehe. Blev en tur till frissan efter skolan och det vart väl.. ok? antar jag.

 

Fick någon dum kallelse om något prov. Knappast att jag tänker gå på det.... :P

 

Skönt att det är fredag ikväll. Tänker försöka ta det lungt i helgen. Har hyfsat ont i huvudet hela tiden så det är nog bara bra om jag kan vila lite. Ska väl försöka hinna med att städa och plugga. Känns att det är sista sluttampen nu, snart är det över. Längtar till den 28: då är det bara klassresa, barcelona och skolavslutning innan det är LOV! :D

 


Himlen är oskyldigt blå

Sitter ute på altanen just nu och dricker en pepsi och kollar på BB. Tänkte pigga upp er vardag med en animation hehhe vackertt! ;) Lite senare blir det agilityträning med hunden, ska bli riktigt kul! :)






ML




Skönt med en ledig dag! Igår var det musikcafe med kören och det gick riktigt bra. Idag har det inte hänt så värst mycket. Vårdcentralen på morgonen och sen ett möte med banken. Sedan dess har jag legat i solen och stekt! :)
Nu blir det möte med spanskan där vi ska planera barcelona-resan.


fullt upp


Hej
Igår var det fullt upp. Förmiddagen spenderades med mamma och syskonen i stockholms centrum. Tänkte fotografera körsbärsblommorna men var en vecka för sen. Sen bar det vidare till släktfest. Mammas kusin har fyllt 60 och min syssling har tagit någon form av pilotexamen. Gillar den här sidan av släkten, inte för att jag har något emot mina andra släktingar men haha ;)

Ska se om jag hittar några bilder jag kan publicera lite senare :)


sarah dawn finer

Hej!

Idag var det SO-prov, tjoho! Haha men det gick bra! :)
Sen gick jag ner på stan med Aramis, vi gick runt och åt ett stort mål på McDonalds. Jag åt en Bigmac-meny och Arre 2 hamburgare hehe :)

Nu är jag hos Sara vi lyssnar på musik, och lite av varje ;) Nu ska vi ut o hoppa studsmatta! Treflik.
Hejdå!



Under the Stars and Stripes

Suger egentligen på att plugga och lyckas alltid komma efter med allting. Hjälper inte direkt att man går och blir sjuk heller. Kommer alltså ha fullt upp i helgen..

Nationella matteprovet idag gick bra och det är skönt att ha det gjort, imorgon blir det kemiprov. Vet inte vad vår lärare tänker. När hon säger att "vi har prov på Kapitel 15 - Elektrokemi", så betyder det tydligen "Ni ska kunna allting som står i kemiboken" typ. Hmm känns ovärt att plugga men har gjort ett tappert försök ändå

Nu: en kopp te och lite läsning innan sängen


CISSI, PIZZA & SO

Hej!
Efter skolan idag följde Cissi med mig hem och det första vi gjorde va att beställa pizza och en 1,5 liter cola!

Så jävla underbart. Vi hade längtat heeela dagen. Blev inga bilder för det fanns det inte tid till när vi skulle äta hehe. Efteråt ångrade vi att vi inte köpte två color haha ;)  Sen pluggade vi lite so också, och det håller jag på med nu! Stort prov imorn men det ska nog gå bra! :)

Sen var vi på sista gången av agility-kursen idag! Gick jättebra, iallfall agilityn! För sen mitt i när vi tränade lite kom en stor dobberman och börjar bita Ivano! Han pep jättemycket och det var helt 0 kontroll. Men allt gick bra i slutändan..

Nu ska jag fortsätta plugga!

Jag och Cilliebean


Före eller efter

Redigerade bilden på mig och Sara. Vad var bäst?
Gjorde ganska mycket på bilden, och detta var såkart inte det allra bästa ;)

   

Godnatt

Hej bloggen! Nu ligger jag i sängen och skriver från ipoden. Har precis gjort en kul grej, som jag hoppas det blir något av. Men troligen inte. Håller det hemligt än så länge ;) Imorn ska jag efter skolan fika med Molly , sen ska jag springa och plugga hade jag tänkt. Men nu är det dax att sova. Godnatt!

denna musiklista rullade hos jossan

Tumblr_liqexzvwts1qztyxao1_500_large

Hemma

Känner mig allmänt nere, sur, stressad, sjuk osv osv... När jag mår dåligt så brukar jag försöka tänka på de saker som jag är glad över och det hjälper ;)

Lista på saker som är positiva:
  • Haft en sjukt rolig helg i Sala med mycket skratt
  • Snart är skolan slut
  • Har många roliga resor att se fram emot: Göteborg, Barcelona, England och Mallorca
  • Kemiprovet gick bra
Ja det var väl det, nu ska jag försöka plugga lite, försöka bocka av lite saker från den oändliga listan..


Valborg

Hej!
Ja idag (eller nu har det ju blivit nästa dag) på valborg var jag med Sara, Steffi, Hedvig, Jossan, Maria, Emma & Claudia. Sen Michaela en stund också.

Vi kollade på forsränningen (eller största delen av tiden letade vi efter en plats haha), vi åt Subway vid ån, shoppade, gick till willys och handlade snacks, läsk, glass & kött m.m. Sen gick vi hem till Jossan och grillade och sen gick vi till brasan. Sen tillbaka. Riktig lyckad valborg kan man klart säga!

Har för en gång skull varit snabb med bilderna såå.. Enjoy!














Sista bilden är ju bara LOL.