Sella ronda systemet

Hej,
Nu är första skiddagen förbi. Tyvärr var det lite dimmigt och så men vi körde på bra ändå. Idag åkte vi sellaronda som är en tur på 40km som binder ihop typ fyra skidsystem. Det är sjukt stort! Skulle kunna åka där hela veckan egentligen.



World cup Åre 2011

Hej!! Sjukt kul dag idag :D jag kan göra en lista på kändisar som jag träffat haha, vi kollade på world cup och det va så kul att se i verkligheten när dom åkte :D just nu är vi på deras hotell (samma som förut) och äter deras buffé , damernas världselit ;) några bord ifrån Anja , lindsey Vonn med flera :) såå kul! Har tagit kort idag som jag kan visa sen :D imorn är det sista dagen :( vill inte åka hem från Åre.. Bye! Ha det bra :)

Ett sista inlägg innan resan


Inledde kvällen med att sälja lite tulpanbuketter till grannar, ifall någon är intresserad av att köpa är det bara att höra av sig haha ;)


Pappa åkte och inhandlade denna åt mig under bokrean idag. Det får bli min belöning att läsa sen när jag är klar med den engelska boken. Visst är The eye of the world bra men det är sjukt ansträngande att läsa på engelska.


Sen gjorde jag och mamma (mest mamma) iordning resematen. Tänkte tipsa alla om det här för det är så enkelt. Bara att blanda ihop.
  • Kycklingfilé
  • Ris (vi blandade i quinoa)
  • sallad
  • tomat
  • gurka
  • äpple
  • sockerärtor

Går egentligen att variera hur mycket som helst, bara att ta i sånt ni gillar ;)


Det var allt för denna gång. Tror inte jag hinner blogga något mer innan jag åker så ni får ha det så bra utan mig. Kommer vara borta fram till v. 10 men jag hoppas att Caroline håller bloggen aktiv ;)

fika


Hej, har precis fikat lite med Johanna och Lovisa på håltimmen. Snart ska vi ha idrott och sen så slutar vi. Måste verkligen packa klart allting i kväll för i morgon ÅKER VI!! :D



hemma

Slutade skolan för en timme sen ungefär. Sen bar det av till musikskolan, där spelades det lite piano och sen bar det av hem. Kom nyligen innanför dörren och nu funderar jag på något gott att äta. Är sugen på att baka typ muffins men jag har en bokrecension som ska in så jag får nog skippa bakningen :P

Resterna, det som blev över


Bakade i lördags, sommarkaka blev det :)
























Såhäär vackert var det när jag var ute och red i söndags.
Självklart fotat från hästryggen ;)




Hahah ganska onödigt inlägg men hittade lite överblivna bilder från helgen. Lika bra att lägga upp dom innan bästföre datumet går ut ;)

Åre

Hej! Sitter nu på ett hotell, dricker cola och kollar ut över åre. Haha vad harmoniskt det lät, men det e de. Men om en liten stund kommer Lindsay Vonn, Anja Persson, Maria Reich och många fler. De ska äta buffé här :) det är nämligen tävling i helgen. De kommer direkt från vm i tyskland. Kul, så det ska vi kolla på ;) det är skitfin utsikt här, men har ingen kamera med mig just nu. Idag har vi åkt skidor hela dagen, underbart! Men nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar nån annan gång :D Hejdå!

i skolan

Hej, snart ska vi ha idrott och sen slutar vi, skönt!


I kväll blir det ridning och sen blir det att fortsätta med packandet.
Sen har jag en del skolarbete som ska in på torsdag så det blir väl att ta tag i det med.


resegodis




Var och inhandlade lite resegodis idag. hoppas det räcker :S
Sen ska vi ju ha med oss matlåda, mackor och frukt såklart. Och ännu mer dricka. Funderar på att kanske köpa mer kakor, kanske baka muffins.

hmm hahah lagom tjock asså ;)






Sunday morning



Hej hej, nu ska jag snart ut och rida med mor min :)  Hann med en hel del igår men har en del kvar att göra så det får jag väl ta itu med senare idag.

Har börjat ladda in mina favorit låtar på iPoden att ha med på resan. Juste måste börja planera vad jag ska ha för godis med mig. För er som känner mig får jag ofta beslutsångest vid såna val :S hahah


dolomiterna

Caroline verkar inte ha riktigt koll på läget. Jag är ju hemma nästan hela kommande vecka och kan uppdatera haha :) Men på fredag hörrni, då åker jag till Dolomiterna.



Fatta vad jag längtar :D Var till alperna även förra året men då till Österrike och gud vad kul det var. Nu är det dags att inviga Italien. Hoppas jag får möjlighet att besöka landet på sommaren någon gång också. :)

På Max

Hittade internet på Max, så kan uppdatera :) hadevarit på dennamax förut när vi åkte och tävlade i Umeå :D men nu fortsätter resan mot Åre, bye! :)

ÅRE

Hej!
Nu åker jag till åre. Och ingen uppdatering tror jag, om jag inte hittar internet! För då kan jag blogga från ipoden! ;)
Och Maja åker till italien så jag tror inte det blir nån uppdatering på den fronten heller, haha!
Vi hörs när vi kommer hem om inte tidigare :D

imorgon blir det fullt upp


Imorgon har jag myycket att göra känns det som, vet iinte hur jag ska hinna.

  • Packa!!
  • Matteläxa
  • Bokrecension
  • Kemi
  • Film med bror (har lovat)
  • Melodifestival
Det här är ett urval på saker jag ska hinna med. Det finns ännu mer jag lovar :P


bakning med vänner

Efter skolan följde johanna och sara med mig hem. Vi bakade kladdkaka och såg på film. trevligt värre men nu har jag ont i magen :(



Här har vi en brud som verkar ha koll på det där med bakning :)


Här har vi vår vackra fotograf :*


resultatet ;) haha vi åt upp allting, inte lite feta nej nej...


De åkte hem för en timme sen kanske. Nu blir det nog att plugga lite. Har hur mycket som helst att göra känns det som men det ordnar väl sig.

lång dag

Idag kom en man vid namn Mietek Grocher till skolan och berättade sin livshistoria.
Han är en utav de få som lyckats överleva koncentrationsläger. Han måste verkligen haft en ängel som vakade över honom. Förutom ghettot i Warszawa så fick han uppleva 9 olika koncentrationsläger.

Usch såna hemskheter som hände under andra världskriget går inte ens att föreställa sig. Men samtidigt är det viktigt att minnas det som har hänt för att se till att historien inte upprepar sig.


auschwitz 2010


Hej där

Hej! I Sitter i skolan och bloggar på ipoden. Vi har sovmorgon men det visste man inte så kom hit en timme innan. Nice! Igår kom vi hem från bjursås, Skitkul hade vi :) bilder kan jag lägga upp senare. Idag kan jag uppdatera mycket tror jag :D Sofia är bäst!! Haha ;) vet inte hur man lägger in en bild, så vi skippar det Hejdå!

brun


Bild från Väddö förra sommaren<3

Sitter och kollar igenom gamla sommarbilder. Nej uusch vad jag känner mig blek. Vill ha sommar nu! Tänk vad underbart att ligga och sola i värmen, älskar verkligen att sola. Och tänk vad härligt att vara så där underbart brun som man är på sommaren.
vill ha det, vill ha det nu!

tjena

'
Pratade igenom gymnasievalet med min bror idag och allt känns genast så enkelt. Hyfsat säker över mitt val nu och fick till och med lite applåder från Peters vänner via telefonen hahha :D

Funderar kanske på att besöka några gymnasium under omvals perioden också, bara för att liksom! Tror på att det är bra att veta vad man har för alternativ även om man redan bestämt sig ;) En av brors vänner tipsade om VB så jag kanske åker dit när de har öppethus i maj, fastän mor min är emot sthlm :P



gonatt



Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig









Alla <3 Dag



Glad alla hjärtans dag alla :) Hoppas ni haft en bra dag.
Händer inte så mycket speciellt för min del. Har ett fysikprov imorgon så det gäller bara att plugga på. Snart är det sportlov och det är mycket som kretsar runt i mitt huvud.

  • Gymnasievalet, ojojoj
  • Besöka gymnasium/lyssna på en som överlevt koncentrationsläger
  • Italiien, längtar!
  • fysik, svenska och matte prov :O
  • Måste göra bokrecension!


fika 1 & 2


Fika nummer ett :)




Fika nummer två hahah :)



Blev två fikor ikväll ;) Dagen spenderades hos Johanna med Hanna, Sara och Bea. Vi kollade på två och en halv film, gamla barbie filmer hahah :P Härligt med gamla minnen och som sara sa; Vi blev 7 år igen :D Mysigt var det i alla fall.

Nu på kvällen har jag bakat, pluggat lite matte och lite fysik. Känner mig rätt så duktigt :) Nu blir det lite tv innan jag går och lägger mig.




GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN OVE!

Mycket att stå i

Hej!

Detta inlägg måste gå snabbt. Har huuur mycket som helst att göra! Mitt rum ser ut som fan och vet inte om det är ens värt att börja..

Kan skriva en liten lista på allt som ska fixas!

- Dammsuga
- Plocka upp saker från golvet
- Ladda mobilen, kameran, iPoden.
- Ladda över låtar till iPod.
- Lägga fram allt
- Packa ner
- Duscha + fixa allt sånt
- Klippa mitt hår
- Kolla på Solsidan!

För imorn åker jag och klassen till bjursås! :D
Kan möjligen återkomma med nån bild eller så...

Byebye!

fixx



Hej hej :)

Sitter och gör mig i ordning just nu. Ska plugga lite matte och sen blir det nog lunch. Efter det ska jag möta upp Hanna och gå hem till Johanna för att se på några filmer med några till ;)

Senare måste jag också hinna med att baka till spanskan och plugga till fysikprovet! :P

Sara gästbloggar

Tjena!
Sara här som gästbloggar :D Carro sitter bakom mig och vill äta upp 1 meter lång rem, haha. Men nu delade hon med sig :D Vi har precis spelat mario kart & lekt med min lillebrors hamster. Snart så kommer väl carro tjata till sig att hon vill spela 1 timme till av den där skiten.. Aja, får väl ställa upp. Men nu ropar hon tydligen högt och ljudligt "JAG VILL SPELA SÄLLSKAPSSPEL". Hmm. Och nu när jag vände mig om så ligger hon och läser JULIA (Hennes favvotidning btw). Hon är ombytlig! Men nu ska vi hitta på något skoj. Så ni får hare så bra!

BTW kolla in bästa bloggen ever! Sarahovstadius.blogg.se

Ciao!

Muussiik :)

747


Passagerare


Idioter


Kärleken väntar


cha cha ;)



Nu blire snart att åka ut till stallet med mamma. Tänk vad härligt att låta hästarna pulsa fram i all snö :D Hoppas bara det inte är så värst halt :P



Fredag




Äntligen är det fredag, härligt härligt :D En hel skolvecka har gått och det är dags att andas ut, sova ut! Haha helgen blir nog rätt skön. Ridning på lördag och på söndag hoppas jag det ordnar sig så jag och några vänner kan träffas och kolla på filmer :)

Ikväll blir det Let's Dance och jag hejjjar på Figge ;)


opss..



Ojj det var visst jag som skulle fixa middag ikväll :$ Hahah nej men jag har inte ordnat något så det blir väl ingen mat...

Ringde mamma nu och tydligen får jag laga imorgon istället men jag har ingen aniing om vad jag ska göra. Pasta med ost kanske? :P


Ikväll ska jag på klassmöte så jag missar jumpan. Vi ska planera våran klassresa till GBG och förhoppningsvis bokar vi allting i kväll :)


gilmore girls!

Hej!

Var hemma idag med, jättesjuk och inte blir jag bättre :/

Iallfall nästa vecka så åker jag och klassen till Bjursås! Längtar.. Ska bli såå kul, älskar att åka skidor!
Har lite saker att köpa innan, så nu kollar jag för fullt på internet.

Har pluggat SO och gjort klart alla mina anteckningar så imorn ska jag repetera och sen på fredag är det prov.

Är riktigt sugen på att se Gilmore Girls nu, har bara EN säsong kvar! Vad hemskt det låter.. Men jag och min kusin ska ha marathon och se om från början! :)



studiedag!



Hej hej


Har varit ledig hela dagen och det har varit jätte skönt. Har inte gjort så jätte mycket mest bara tagit det lungt.

Var ute med hundarna på långpromenad och nu blir det en kopp grönt te och lite tv. :)



biskvii


Bakade lite biskvier igår, här är resultatet haha :)

Har nyss varit på ridning och nu blir det en sväng till kungsör
med mamma för att träna lite agility med hundarna.

mac



Har nyss haft första nationella provet, och det i svenska. Gick nog ganska bra :)
Nu är det bara femtielva prov kvar :P

Upptäckte precis att vi är lediga imorgon. Gud vad härligt! Inga större planer, blir nog bara att ta det lungt, har ju varit sjuk nyligen och är väl inte helt frisk ännu ;)


Boring

Hej!

Nu ska äntligen bloggen komma igång (?). Hoppas vi! :) Är hemma och sjuk, skitjobbigt! Har iallfall jobbat gansk mycket SO. Ska även göra Matte och Engelska-recension.

Pratar med Maja i telefon nu.

Och nu har jag inget mer att skriva.

Hejdå!

Frukost



Hej hej :) Har nyss ätit frukost. French toast och smoothie, gott!
Har varit sjuk mer eller mindre hela förra veckan men är på bättringsvägen nu :)


OJOJOJ

Hej!

Kass uppdatering, men who cares? Inte jag.
Idag hade vi Kemiprov, gick bra tror jag. Har 4 säkra fel, sen vet jag inte. ;)

Men idag blir en pluggfri dag! :D Tjohooo!
Nu ska jag hitta på nåt att göra.

Byebye!

/C